top of page
gaby-heijer-behandelruimte.jpg

Bedplassen

Bedplassen is een vervelende aandoening, waarbij de hersenen te laat een signaal vanuit de blaas ontvangen dat je moet plassen. Als kinderen van 5 jaar en ouder hun plas ’s nachts niet op kunnen houden, is er sprake van bedplassen. Ook volwassenen kunnen hier last van hebben. Omdat zij alleen ’s nachts geen controle over hun blaas hebben is hier geen sprake van incontinentie.

 

Symptomen bedplassen

  • Kinderen tot 5 jaar: 2 of meer keer per week in bed plassen

  • Kinderen ouder dan 5 jaar: 2 of meer keer per maand in bed plassen

  • Volwassenen: tenminste 1x per maand in bed plassen

 

Behandeling bedplassen

Bij de meeste kinderen die ik in de praktijk met dit probleem heb kunnen helpen, bleek er sprake van een voedselovergevoeligheid. Met behulp van de Gezondheidsscan Oberon en bioresonantie kan deze oorzaak snel vastgesteld worden.

 

Toegepaste therapie bedplassen

  • Bioresonantie is een specifieke diagnose en behandelmethode die werkt met elektromagnetische trillingen (frequenties).
    Met behulp van de Bicom kunnen gezonde en ziekmakende frequenties gescheiden worden om de gezondheid te verbeteren en daarmee de klachten te verlichten.

  • Oberon Pathfinder Scan Analyse checkt het functioneren van je hele lichaam. Met deze bodyscan is het mogelijk om beginnende en ook ernstige ziekteprocessen te herkennen.

bottom of page