top of page
Armband

Bioresonantie

Bicom bioresonantie praktijk Heijer

Bioresonantie is een specifieke diagnose en behandelmethode, die met elektromagnetische trillingen werkt.

In deze vorm van geneeskunde worden deze trillingen frequenties genoemd.

Het menselijk lichaam zendt verschillende frequenties uit: cellen, weefsels en organen hebben elke hun specifieke frequentie.

Deze afzonderlijke frequenties staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar.

De frequenties van een gezond persoon hebben een andere structuur dan de frequenties van iemand die ziek is. Is iemand gezond, dan zijn de frequenties harmonisch en vrij van vervormingen. Storende substanties, zoals gifstoffen, bacteriën, virussen, parasieten en allergenen verstoren het frequentiepatroon.

Het BICOM Optima® apparaat waar ik mee werk, scheidt de gezonde en ziekmakende frequenties.

De gezonde harmonische frequenties worden versterkt toegediend en dit werkt effectief. De disharmonische, dus ongunstige, frequenties worden omgevormd. Dit gebeurt via elektrodes op de huid en is volledig pijnloos en onschadelijk.

Bioresonantie therapie is zeer geschikt bij alle klachten die voortkomen uit een overactief immuunsysteem zoals hooikoorts, eczeem, astma en prikkelbaar darmsyndroom.

Bioresonantie bij kinderen

De behandeling is zowel geschikt voor volwassenen als kinderen. Steeds meer kinderen vertonen een vorm van allergie en/of intolerantie voor bijvoorbeeld koemelk, tarwe, pollen, fruitsoorten en huisdieren. Ook wordt er steeds meer aandacht besteed aan de relatie tussen voeding en gedrag. In de praktijk blijkt dat gedragsstoornissen verbeterd kunnen worden door het aanpassen van de voedingsgewoonten.

Kind en koptelefoon
bottom of page