top of page
Armband

Bioresonantie

Bicom bioresonantie praktijk Heijer

Bioresonantie is een specifieke diagnose en behandelmethode, die met elektromagnetische trillingen werkt.

In deze vorm van geneeskunde worden deze trillingen frequenties genoemd.

Het menselijk lichaam zendt verschillende frequenties uit: cellen, weefsels en organen hebben elke hun specifieke frequentie.

Deze afzonderlijke frequenties staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar.

De frequenties van een gezond persoon hebben een andere structuur dan de frequenties van iemand die ziek is. Is iemand gezond, dan zijn de frequenties harmonisch en vrij van vervormingen. Storende substanties, zoals gifstoffen, bacteriën, virussen, parasieten en allergenen verstoren het frequentiepatroon.

Het BICOM Optima® apparaat waar ik mee werk, scheidt de gezonde en ziekmakende frequenties.

De gezonde harmonische frequenties worden versterkt toegediend en dit werkt effectief. De disharmonische, dus ongunstige, frequenties worden omgevormd. Dit gebeurt via elektrodes op de huid en is volledig pijnloos en onschadelijk.

Bioresonantie therapie is zeer geschikt bij alle klachten die voortkomen uit een overactief immuunsysteem zoals hooikoorts, eczeem, astma en prikkelbaar darmsyndroom.

Bioresonantie bij kinderen

De behandeling is zowel geschikt voor volwassenen als kinderen. Steeds meer kinderen vertonen een vorm van allergie en/of intolerantie voor bijvoorbeeld koemelk, tarwe, pollen, fruitsoorten en huisdieren. Ook wordt er steeds meer aandacht besteed aan de relatie tussen voeding en gedrag. In de praktijk blijkt dat gedragsstoornissen verbeterd kunnen worden door het aanpassen van de voedingsgewoonten.

Kind en koptelefoon

BICOM Optima® en BICOM Body Check 2

Tijdens een bioresonantie behandeling maak ik gebruik van de BICOM Optima®. Dankzij dit apparaat kunnen we snel een behandelplan opstellen om jouw klachten te verlichten. In sommige gevallen is er meer informatie nodig en wordt er een extra meetapparaat ingezet. Dit is de BICOM Body Check 2 (BBC2). Deze is in staat om een zeer uitgebreide scan te maken van het totale lichaam, verdeeld in organen, lichaamszones, weefsels, cellen, energetische disbalansen en belastingen. De uitkomst van de scan met de Bicom Body Check 2 levert een energetisch profiel op dat 1-op-1 omgezet kan worden naar een behandelprogramma met de BICOM Optima®.
 
De BICOM Body Check 2 biedt jou de volgende voordelen:

  • Een snelle en kwalitatieve analyse

  • Hoge nauwkeurigheid

  • Een persoonsgebonden behandelprogramma met de BICOM Optima®

  • Meetresultaten worden inzichtelijk door het gebruik van afbeeldingen

bottom of page