top of page
gaby-heijer-behandelruimte.jpg

Jeuk

Jeuk komt veel voor en iedereen heeft er wel eens last van. Jeuk is een sensatie in de huid die aandrang geeft tot krabben of wrijven. Het is één van de meest voorkomende huidklachten. Jeukklachten kunnen variëren van een licht irriterend gevoel tot zeer heftige jeuk, waarbij de huid soms stukgekrabd wordt. Jeuk kan allerlei oorzaken hebben, zoals droge huid, een allergie, galbulten of eczeem.

 

Symptomen jeuk

  • Jeuk zonder huidafwijkingen

  • Jeuk met huidafwijkingen (bulten)

 

Behandeling jeuk

Als jeuk na enkele dagen niet overgaat is het vaak mogelijk om met behulp van de Oberon Pathfinder Scan Analyse en/of bioresonantie de oorzaak te achterhalen en verlichting te brengen.

 

Toegepaste therapie jeuk

  • Oberon Pathfinder Scan Analyse checkt het functioneren van je hele lichaam. Met deze preventieve bodyscan is het mogelijk om beginnende en ook ernstige ziekteprocessen te herkennen.

  • Bioresonantie is een specifieke diagnose en behandelmethode die werkt met elektromagnetische trillingen (frequenties). Met behulp van de Bicom kunnen gezonde en ziekmakende frequenties gescheiden worden om de gezondheid te verbeteren en daarmee de klachten te verlichten.

bottom of page